Accesorizeaza-ti casa cu usi termopan

Anul abia a inceput iar tu deja ti-ai facut planuri pentru anul acesta? Vei sa-ti schimbi tamplaria usilor si ferestrelor si vrei sa-ti zugravesti casa? Vara este cel mai bun anotimp, insa trebuie sa mai ai si altceva in vedere. Daca tot vrei sa schimbi look-ul casei tale, atunci trebuie sa-i pui accesoriile potrivite. Cumpere ferestre si usi termopan, care sa se potriveasca perfect cu zugraveala.

Vestea buna este ca acum poti cumpara ferestre si usi termopan sub orice forma si in orice culoare. Asta mai ales pentru ca tamplaria de alumiiu iti permite colorarea acesteia in orice culoare iti doresti.  Cu alte cuvinte, daca ai o casa proaspat zugravita in alb, ii poti da un aer grecesc cu ferestre si usi albastru marin.  Sau poate ca iti place modelul sasec mai mult, drept pentru care ti-ai zugravit casa in nuante pamantii. Cu aceasta nuanta se potriveste perfect un verde sau chiar un masliniu.  Iar pentru cei dintre voi care sunt cu adevarat excentrici si v-ati pictat casa roz aprins, sa stiti ca si pentru voi sunt culori ce se potrivesc de minune, depinde doar de gustul vostru personal.

Un lucru e sigur, usile au reprezentat inca din Antichitate un prag intre lumi, iar oamneii au marcat acest prag cum au stiut ei mai bine. Spre exemplu,  arabii foloseau alabastru si modele complicate sculptate in acest material, in timp ce popoarele nordice construiesc si acum porti si usi impozante.

Pe tine cine te impiedica sa nu faci din uile tale niste opere de arta. In momentul de fata sunt atat de multe modele de usi termopan, pe piata, incat nu ai nicio scuza. Alegea-o pe cea care se potriveste cu tine si cu casa ta si accesorizeaza-ti stilul de viata cu bun gust.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s